Mörkt när man sover..

Nu har vi varit å köpt persienner, äntligen kan man väl säga... har bott i huset i 3 år, och ända tills nu har gardinerna fungerat som persienner. En så enkel sak, varför har man inte köpt det innan? Gå in i affären, betala, sen sätter älsklingen upp dom på 5 minuter, klart!




Var inne på systemet också, guud vad mycket folk å så utplockat! Älsklingen hittade ingen snaps (stackaren...!) Så innan vi beger oss ut till Mellbystrand bär det av till farfar, där han ska blanda till en bäsk.


Plantering

Ännu en måndag avklarad, skönt med bara 4 dagars arbetsvecka.. Åkte inom blomsterhandeln på vägen hem, å köpte lite nya blommor. Det blev en vit orkideé, två gröna växter samt gräs att ha ute.

Fina fingeravtryck på krukan va?

Student

Jaha då har man firat två studenter i helgen, kusinen å lillebrorn. Alltså träffat hela släkten två gånger samma helg, inte ofta det händer men jäkligt kul!     
Lillebror firade vi i fredags, det öste ner regn kan jag tala om. Så syrran å jag åkte inom en skobutik å införskaffade varsitt par gummistövlar. Rosa till sister  (vad annars?!?) och neutrala svarta till mig. Naturligtvis skrattade mor å far åt oss när dom såg våra nya underbara stövlar. Men som man säger: skrattar först som skrattar sist. Vem var det som var blöt om fötterna? Jo, mor å far!

Åkte inom Maxi efter att vi firat kusinen i dag, införskaffade ett nytt parasoll. Då det gamla blåste sönder förra året, när det nästan var storm...

Blev ett i vitt... Blir kanske lätt skitit?

Äntligen...

I torsdags åkte vi äntligen å köpte vårat träd! Som jag har längtat.... och å så snyggt det blev! Var lte bökit att få in det i bilen bara, jäkligt stort paket. Så fick köra med bakluckan halv öppen, men hem kom den.


Swedese tree




Visst blev det tjusigt!

Men sladdarna måste bort...

RSS 2.0