In med magen :)

Provade min söta klänning idag, för att se om jag fortfarande kunde dra igen dragkedjan :). Det funkade fortfarande! Så jag kan fortsätta att äta choklad, mums! Vi ska nämligen på bröllop i september, då älsklingens kusin ska gifta sig i hov kyrka. Så då får man användning för klänningen igen, har bara burit den en gång och det var när våra friends gifte sig för ett år sen.



Var inne i en butik i fredags för att höra om de hade Kartell FL/Y i vit hemma, men det hade dom inte... får vänta tills på tisdag. Istället hittade jag denna tjusiga dörrmatta från Pappelina, älskar den!




Måla= tumme ner

Foundationen jag köpte var grymt bra!! Blir inte alls glansig i ansiktet, vilket jag blev med den förra foundationen, så tack, tack syrran!!

Idag har vi målat räckena på altanen, usch vad tråkigt det var!! Jag är nog lite av en perfektionist , och det går inte att få det perfekt när man målar. Det kommer alltid lite utanför, eller blir lite rinn märken av färgen....Åhhhh!!!  Och jag blir naturligtvis sur... men men nu är det målat en gång, och  tyvärr måste det målas minst en gång till...

Var på Åhlens i veckan och köpte lite nya kuddar, har haft gröna kuddar innan, men det ser så dystert ut. Så nu är det vita som gäller. Ska även ha vita kuddar i sängen, så får se om jag hittar någon bra sida på nätet som säljer billiga kuddar. För på Åhlens kostar kuddarna 229kr styck. Och jag behöver 6 kuddar till....

Ros kudden kommer från Mio




Väla

Hahaha!! Sitter och skriver och kollar samtidigt på Sveriges värsta bilförare, riktigt kul!

Har varit på väla i dag med älsklingen å syrran. Var på jakt efter en present till mor som fyller år på söndag. Köpte även en foundation från Dior. Syrran sa att den var JÄTTE bra... så vi får väl se...
Fick hem två provburkar, för var inte helt säker på att jag köpte rätt nyans... så får testa imorgon. Kosta ju en del så då vill man ju helst att det ska bli rätt!

Imorgon bär det av till Båstad å kolla tennis, fått biljetter av svärmor. Hoppas på fint väder.


Handlat igen..

Vad skönt med lite solsken, de var ett tag sen! Så idag får altandörren stå öppen...
Har varit i höganäs idag på kosta å iittala. Köpte äntligen vasen Aalto det blev i storleken 160mm. Fundera först på att köpa den lite större vasen, men den hade nog blivit för klumpig.Hittade även en vit lite smalare vas... men det får bli en annan gång. Kanske kan få älsklingen att köpa den...?

Jobbade sista dagen igår, så nu e det semster!!

Bara blommor som fattas!


Körde inom blomsterlandet å köpte en grönväxt med..



Slappat slappat å slappat...

Vad har jag gjort idag... ingenting..
Eller jo, jag städade faktiskt köksskåpen och rensa ut lite där. Måste säga att jag är väldigt duktig på att slänga saker. Nästan för duktig.. Händer rätt ofta att man tänker: Har jag slängt den?
Medans sambon är mer "ska du verkligen kasta den" typen. Men har man ingen användning av prylen är det lika bra att slänga den, så blir det mer ordning och reda i skåpen. Bort, bort, bort!!

Hade lillsyrran på besök i natt,eller det var ju nästan morgon när hon dök upp. Var de en bekväm soffa??



Jag älskar kakor!!

RSS 2.0