Förbrännt kalorier

Oj vad länge sen jag skrev! Skärpning!

Idag passa jag på att åka hem till mor och far en runda. Syrran hade tjatat om att vi skulle ut och gå en runda, för vi hade ätit sååå mycket igår! Förrätt, varmrätt, dessert, godis och till sist en kladdkaka med daim i( Den var väääldigt god, mor är duktig!!). Jag kan ju säga att man blev jäkligt mätt!! Så hon hade väl rätt i att vi skulle ta och röra på oss lite.... hmm...

Det blev att vi åkte ut till stranden, hade först tänkt att gå en runda i skogen och sen ta tillbaka vägen på stranden. Men ganska snabbt upptäckte vi att det var rätt högt gräs på stigen vi skulle vandra. Och i högt gräs finns ju fästingar, sådana gillar vi inte!! Det blev att vi vände om, och för att förhindra att vi fick några äckliga svarta kryp på oss.... galoppera vi precis som hästar!! Haha... tur att ingen såg oss!!
Gick nog i 1 1/2 timme på stranden, och det resulterade i en blåsa på stortån... Trodde inte man kunde få det när man gick barfota?

Nu ska jag åka och hämta älsklingen som har varit och kollat på HIF.

Sol, sol underbara sol


Idag har jag bara njutit av det underbara vädret! I och med att detta kan räknas som min sista semester dag, bestämde jag mig för att inte göra något nyttigt. Så har bara legat på altanen i solen och läst. Underbart... och så avslappnande.

Nä, nu ska jag gå och poppa lite popcorn!



Som ni ser har vi inga dynor till solsängarna, så de har fått bli stolsdynorna så länge...



Vår fin fina utsikt!

Rensa ogräs

Då är snart denna onsdagen slut, och jag kan inte hjälpa att tänka på att om en vecka jobbar jag hela dagen och är inte hemma fören 23.15.... :( 
Var på auktion med far och älsklingen igår, riktig bonna auktion! Massor av skit, men ibland kan man ha turen att hitta något. Ropade in en vit skål ( men när jag kom hem visade det sig att den var mer vit, grå, blå... hmmm?) för 90 kr, så de var väl helt okej. Älskar auktioner !!
Idag ägnade jag några timmar åt att rensa ogräs i leguster häcken. Trodde jag skulle bränna ryggen en tredje gång, men de ser ut som jag slipper ligga på magen inatt!
Även syrran dök upp denna dag, hon hade skaffat hårförlängning. Jätte tjusigt syrran!!

Kartell lampan har suttit uppe i en vecka nu, jätte jätte nöjd men..... fy fasiken vad jobbigt att sätta upp den! Trodde vi skulle bli galna! Men nu sitter den där...

Den vita lampan....



Skålen från Rörstrand

Sista veckan....:(

Jaha då är man inne på sista semester veckan... nu får man njuta extra mycket! Fast det får väl bli en veckas utlandssemster i höst, blir väl Kanarieöarna eller Cypern, eller något liknade.
Älsklingen började jobba idag, så fick underhålla mig själv. De fick bli två filmer:
Confessions = tumme ner och  Ice age= rolig! Det har nämligen regnat hela dagen.
Hoppas på finare väder imorgon, när jag ska på auktion med far :)



RSS 2.0